Talotekniikan ammattilainen

0400 271 989

Putkityöt ja muut LVI-palvelut

LVI-Wiik Oy on erikoistunut LVI-alan töihin. LVI-asennukset ja -huollot sekä kaikenlaiset putkistoon, ilmastointiin tai vesijohtoihin liittyvät ongelmat ratkaisemme vankalla kokemuksella.
Ovatko viemärisi tukossa? Haluatko kylpyhuoneeseesi uudet, tyylikkäät hanat? Meiltä saat monipuoliset LVI-palvelut Helsingin ja Keski-Uusimaan alueella. Ammattitaitoinen putkimies hoitaa LVI-asennukset ja laitehuollot luotettavasti ja nopeasti. Teemme putki- ja ilmastointiasennukset ja huollot, uudis- ja saneerauskohteisiin kilpailukykyisin hinnoin.

Laadukkaat LVI-työt

Ammattitaidolla tehdyt putkityöt ovat keskeisessä sijalla niin uuden kuin myös saneerattavan kohteen toimivuuden ja asumismukavuuden kannalta. Laadukkaasti toteutetut LVI-työt varmistavat osaltaan lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien käyttökelpoisuuden vuosiksi eteenpäin. Pyydä tarjous!

LVI-Wiik Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti erilaisissa putkitöissä, saneeraustehtävissä sekä huolto- ja korjaustarpeissa. Työt toteutetaan yli 20 vuoden kokemuksella niin uudiskohteisiin kuin myös korjauksen ja saneerauksen alla oleviin asuntoihin, toimitiloihin ja tuotantotiloihin.

Palveluitamme ovat

 • Putkiasennustyöt ja huollot
 • Vesijohtoasennukset
 • Viemärin avaukset
 • Lämpöasennukset
 • Ilmastointiasennukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluista tai pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Wiik Oy
Alhonkuja 27
04500 KELLOKOSKI

Y-tunnus: 1637101-7
Puh: 0400 271 989

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Wiik Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.