Putkityöt ja muut LVI-palvelut

LVI-Wiik Oy on erikoistunut LVI-alan töihin. LVI-asennukset ja -huollot sekä kaikenlaiset putkistoon, ilmastointiin tai vesijohtoihin liittyvät ongelmat ratkaisemme vankalla kokemuksella.
Ovatko viemärisi tukossa? Haluatko kylpyhuoneeseesi uudet, tyylikkäät hanat? Meiltä saat monipuoliset LVI-palvelut Helsingin ja Keski-Uusimaan alueella. Ammattitaitoinen putkimies hoitaa LVI-asennukset ja laitehuollot luotettavasti ja nopeasti. Teemme putki- ja ilmastointiasennukset ja huollot, uudis- ja saneerauskohteisiin kilpailukykyisin hinnoin.

Laadukkaat LVI-työt

Ammattitaidolla tehdyt putkityöt ovat keskeisessä sijalla niin uuden kuin myös saneerattavan kohteen toimivuuden ja asumismukavuuden kannalta. Laadukkaasti toteutetut LVI-työt varmistavat osaltaan lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien käyttökelpoisuuden vuosiksi eteenpäin. Pyydä tarjous!

LVI-Wiik Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti erilaisissa putkitöissä, saneeraustehtävissä sekä huolto- ja korjaustarpeissa. Työt toteutetaan yli 20 vuoden kokemuksella niin uudiskohteisiin kuin myös korjauksen ja saneerauksen alla oleviin asuntoihin, toimitiloihin ja tuotantotiloihin.

Palveluitamme ovat

  • Putkiasennustyöt ja huollot
  • Vesijohtoasennukset
  • Viemärin avaukset
  • Lämpöasennukset
  • Ilmastointiasennukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluista tai pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!